Butlletí infoVERD núm. 6 (tardor/2008)

Més autovies? Necessitat o desgavell?

Visualitza

La recent licitació dels projectes de les vies ràpides amb les quals pretenen unir Alcoi amb Benidorm i Muro amb Villena ha fet eixir a la palestra la necessitat de reflexionar, una vegada més, sobre les infraestructures, el transport, la mobilitat de persones i mercaderies i el model de futur econòmic de les nostres comarques. Encara que la propaganda oficial s’encarrega de matxacar tot un seguit d’arguments que la majoria de la població ha assumit com a propis, creiem necessari discrepar i aclarir alguns aspectes sobre la suposada necessitat i les nefastes conseqüències d’algunes de les obres públiques que des de les administracions central, autonòmica o local ens volen encolomar per al bé, comoditat i prosperitat del conjunt dels administrats.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.