Publicades les actes del IX Congrés Ibèric de Gestió i Planificació de l’Aigua, que inclouen la comunicació presentada per Salvem l’Aqüífer del Molinar i La Carrasca-Ecologistes en Acció

La Fundació Nova Cultura de l’Aigua ja ha publicat en la seua biblioteca online el llibre d’actes del IX Congrés Ibèric de Gestió i Planificació de l’Aigua, celebrat a la Universitat de València en setembre de 2016.

Com ja vam informar, l’organització del Congrés va considerar interessant incloure en el Congrés una comunicació presentada per l’associació Salvem l’Aqüífer del Molinar i la Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció d’Alcoi, en la qual es va exposar el problema de la vulnerabilitat extrema del conegut com a aqüífer del Molinar i de l’amenaça que el pla urbanístic de La Española a la partida de la Canal representa per a la seua preservació.

El llibre d’actes, que inclou les conclusions i comunicacions que es van presentar durant el Congrés es pot consultar i descarregar en el següent enllaç: https://fnca.eu/biblioteca-del-agua/directorio/file/2821?search=1

La nostra comunicació es troba entre les pàgines 958 i 967.

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.