Toc-toc! Que hi ha algú?
Alcoi 2/març: presentació del “Manual de Comunicación para la Ciudadanía organizada”

Presentació del “Manual de Comunicación para la Ciudadanía organizada” i debat amb Mariola Olcina i Isidro Jiménez (els autors)

A Detroit Llibres (C/Oliver, 5 – Alcoi), a les 19 h del divendres 2/març/2018

Organitzen:

  • Detroit Llibres

  • Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció

 

Encara que la ciutadania organitzada li donem cada vegada més importància a la comunicació, normalment aquesta acaba sent l’últim pas i no una part transversal del nostre treball. El resultat d’això sol ser l’endogàmia comunicativa, és a dir, la incapacitat d’arribar a altres públics fora de nosaltres.

El Manual de Comunicación para la Ciudadanía organizada intenta oferir-nos una perspectiva estratègica de la comunicació social, amb l’objectiu d’integrar-la en el funcionament quotidià de les organitzacions ciutadanes. Amb tot, també hi trobem recursos tècnics que ens permeten resoldre el dia a dia de les nostres necessitats comunicatives.

Aquest manual és el resultat dels tallers que organitzem des de fa anys i, especialment, de les deu edicions realitzades del Curs de Comunicació Social de ConsumeHastaMorir en la Plataforma educativa d’Ecologistes en Acció.

>>> CARTELL EN PDF