Comença la “Primavera per la Pau” amb un concert d’Esteve Ferre

L’acte de presentació, amb el concert, tindrà lloc el divendres 11 de maig, a les 20.30 h, a l’Ateneu Cultural El Panical.

En aquesta nova edició del cicle “Primavera per la Pau”, organitzat per l’Ateneu Cultural El Panical i la Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció, es faran diverses activitats a Alcoi durant aquest mes de maig, per tal de promoure el pacifisme i l’antimilitarisme.

El primer acte, amb el qual es presentaran el cicle, serà un concert del cantautor Esteve Ferre, que tindrà lloc a l’Ateneu Cultural El Panical (C/Forn del Vidre, 4), el divendres 11 de maig, a les 20.30 h.

L’entrada és lliure, així que esteu totes i tots convidats.

Les pròximes activitats són les següents:

  • Divendres 18 de maig, a les 20 h:
    Cinema. Projectarem el documental “Arrhash” (Verí), sobre l’ús d’armes químics contra la població durant la guerra del Rif, al nord d’Àfrica.
  • Divendres 25 de maig, 19.30 h:
    Xarrada: Desobediència civil i defensa popular noviolenta a Catalunya, amb Pepe Beunza i Arbre Agulló, els primers objectors de consciència al servei militar en època franquista.
  • Diumenge 27 de maig:
    XV Marxa per la Desmilitarització de la serra d’Aitana. Des del Safari d’Aitana, a les 9 h (eixida des d’Alcoi a les 8.15 h des de la plaça d’Al-Azraq)

Podeu trobar el programa complet d’activitats en aquest pdf.