Entrevista sobre la defensa de l’aqüífer del Molinar i la recent sentència del TSJ

El programa Clar i Ras de la televisió d’Alcoi i comarques tv-A entrevista a la nostra companya Júlia Moltó en relació a la recent sentència del Tribunal Superior de Justícia valència que ha declarat nul el Pla Alcoinnova.

En aquesta entrevista, Júlia Moltó, membre de la Colla Ecologista La Carrasca-Ecologistes en Acció i de l’associació Salvem l’Aqüífer del Molinar, analitza el contingut de la sentència del Tribunal Superior de Justícia valencià que anul·la el pla del projecte urbanístic Alcoinnova (promogut per l’empresa La Española) i explica els motius de tots els anys de lluita contra la ubicació d’aquest projecte a la partida de la Canal d’Alcoi, que posaria en perill l’aigua potable de la ciutat i comportaria una greu agressió ambiental.