Assemblea oberta de la Iniciativa Ciutadana per la Gestió Pública de l’Aigua

Dimecres 24 d’octubre, a les 19,30 h, al Club UNESCO (C/Cid, 12 – Alcoi)

 

Cartell convocatòria assemblea (pdf)

El dimecres 24 d’octubre tindrà lloc, a les 19,30 h, al Club UNESCO d’Alcoi, una reunió oberta de la Iniciativa Ciutadana per la Gestió Pública de l’Aigua, en la qual participa, entre d’altres, la nostra entitat.

Aquesta Iniciativa Ciutadana té com a objectiu que l’Ajuntament d’Alcoi recupere la gestió directa de l’aigua potable d’Alcoi, privatitzada fa ja 18 anys mitjançant un procés fosc i antidemocràtic, que va menysprear la voluntat popular expressada amb milers de firmes, manifestacions i una llarg etcètera d’activitats.

És el moment d’impulsar ara una campanya, amb la màxima participació social possible, per tal d’exigir a les diferents forces polítiques municipals que assumisquen el compromís de retornar la gestió de l’aigua a les mans públiques en finalitzar l’actual contracte amb l’empresa Aqualia, cosa que tindrà lloc l’any 2020.

Animem a totes les persones i entitats que consideren que la gestió d’un bé públic tan important com l’aigua a assistir a aquesta assemblea i a implicar-se en l’organització i participació en totes les accions que es duguen a terme amb la finalitat de recuperar la gestió pública de l’aigua. Amb organització i treball podem aconseguir-ho.